NARUČITE SE

Pružamo usluge prevencije, liječenja i rehabilitacije različitih bolesti i stanja, a posebno smo ponosni što su naši fizioterapeuti usmjereni na uklanjanje uzroka problema koji osoba ima, a ne samo kratkoročan učinak pojedinih terapijskih metoda. Upravo na tome, najboljim, znanstveno potvrđenim metodama temeljimo naš rad te nas to odvaja od ostalih pružatelja usluga fizioterapije u okolici.

Opremljeni smo potpuno novim i najsuvremenijim uređajima iz područja fizikalne terapije i rehabilitacije koje koristimo kao vrijedan alat u postizanju poboljšanja kod naših pacijenata i korisnika. Tako u ponudi imamo: uređaj za trakciju – dekompresiju kralježnice i ekstremiteta, udarni val, limfomat – uređaj za provođenje limfne drenaže, elektroterapiju, laser, ultrazvučnu terapiju i magnetoterapiju.

Ipak, smatramo kako su najvrjedniji alat koji imamo naši fizioterapeuti, odnosno njihovo znanje. Visok stupanj obrazovanja i brojne dodatne edukacije i usavršavanja omogućuju našim terapeutima slobodu da stvore vlastiti pristup pacijentu. Posebnu važnost pridodajemo i edukaciji pacijenta kao moćnom alatu u kojem će sam pacijent uvidjeti zašto dolazi do nekog problema i na taj način moći prevenirati nastanak istog u budućnosti.

Posebno zanimanje naši fizioterapeuti imaju za  česte probleme današnjice kao što su bolovi u leđima, vratu, kukovima i koljenima, poremećaji lokomotornog sustava kod djece (spušteno stopalo, deformacije kralježnice), sportske ozljede i slično te u tom smjeru i razvijaju vlastiti pristup pacijentu te tehnike rehabilitacije i otklanjanja problema i boli.