NARUČITE SE

O NAMA

Centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fleksija započeo je s radom 2023. godine s ciljem pružanja kvalitetne usluge dijagnostike, liječenja i rehabilitacije različitih bolesti i stanja s naglaskom na moderan pristup liječenju utemeljen na znanstvenim dokazima i dugoročnom učinku.

Sam centar se nalazi u Vinkovcima te na oko 500 kvadratnih metara prostora nudi najmodernije uređaje i opremu za provođenje fizikalne terapije i rehabilitacije uz liječnike i fizioterapeute usmjerene na cjeloživotna usavršavanja kojima nastoje stvoriti vlastiti pristup pacijentu vođen kvalitetom pružene usluge kao prioritetom.

Središte našeg pristupa nisu usluge koje pružamo, već pacijent/klijent te njegova ukupna dobrobit koju ostvaruje koristeći naše usluge, a to je ujedno i naša najveća motivacija za daljnji napredak.

NAŠ TIM

Margareta Čalić

dr. med., specijalist fizijatar

Krešimir Majdančić

dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije

Andrea Piperković

Magistra fizioterapije

Josip Radočaj

Magistar fizioterapije

Dinka Zrilić

administrator

Misija

Kvalitetnim i jedinstvenim pristupom omogućiti svim našim korisnicima koji vode svakodnevnu borbu s boli da se vrate normalnom životu bez nepotrebnih lijekova, injekcija i operativnih zahvata te na taj način postignu najvišu moguću razinu samostalnog funkcioniranja.

Vizija

Stvoriti pozitivno okruženje u kojem će naši zaposlenici, vođeni vlastitim znanjem i vještinama, omogućiti pojedincima da se bolje osjećaju, bolje kreću i bolje funkcioniraju u svakodnevnom životu te na taj način biti prepoznati u zajednici kao primjer uspješnog i iskrenog poslovanja.

cilj

Postati vodeća ustanova za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju na području Vukovarsko-srijemske županije pri čemu ćemo biti prepoznati od strane naših pacijenata, klijenata, poslovnih partnera, ali i zaposlenika te šire okoline kao mjesto koje pretvara neugodne simptome i stres u pozitivne uspomene i dugoročno olakšanje.

NAŠI PARTNERI I SURADNICI

Sportski klubovi, udruge i sindikati

Poslovni suradnici